Friday, October 31, 2008

Programare automata

Am adaugat noi elemente de cautare in GyroGears. GyroGears este un sistem automat de dezvoltare bazat pe modelare din specificatii (practic se descrie ce se doreste, iar Gyro va genera intreg codul sursa si framework-ul ... numai bun de integrat in Concept IDE). Noutatea consta in faptul ca acum se poate cauta si dupa entitati inrudite ("relatii").

In screenshot-uri este o aplicatie simpla de evidenta a ofertelor primite de unul din clientii nostri ce primeste pe mail oferte in format XLS si vrea sa aiba produsele intr-un sistem prin care sa caute dupa diverse criterii. Totul a fost foarte simplu, cu toate ca Excel este o tehnologie Microsoft iar Concept ruleaza pe tehnologii Linux (chiar daca ruleaza pe Windows).
Simplitatea a fost data de ODBC ... care a oferit acces imediat la fisierul Excel. Oricum, dincolo de asta, aplicatia a fost dezvoltata in aproximativ 30 de minute (generand inclusiv rapoarte). In curand vom avea o prezentare oficiala pentru GyroGears.

3 comments:

create-technology said...

impresionant !
cat de repede se dezvolta o aplicatie cu gyro ?

create-technology said...

cu cat simplifica gyrogears munca de programare?

cat este de rapid fatza de programare facuta manual (cod scris) ?

putem afla ceva timpi medii de dezvoltare gyro comparativ cu timpii medii de dezvoltare a unei aplicatii in Visual Studio ?

create-technology said...

cate decenii a durat dezvoltarea gyro ?

cate miliarde de linii sursa contine gyro ?